За нас

За нас

Блинг Бг е онлайн бутик за висококачествени сребърни бижута със съвременно, стилно и модерно излъчване. Целта ни е да добавим малко блясък и светлина към вашия ден, чрез нашите красиви и разнообразни модели на достъпни цени.

Никога не правим компромиси относно високото качество, което предлагаме. Всеки един от нашите модели е грижливо подбран лично от нас, а ръчно изработените модели са създадени  с любов, старание и щастлива емоция. По този начин можем да ви гарантираме, че притежавате нещо специално, което да допринася за доброто ви настроение, където и да сте.

Нашата колекция от сребърни съкровища е създадена да радва малки и големи момичета на възраст от 0г. до 100г.

Материалът, от който са изработени бижутата е сребро проба 925 (Sterling Silver 925). Изключение правят някои от ръчно изработените гривни. Продуктите ни са с доказано качество и с необходимата маркировка за изделия от сребро, придружени със сертификат за автентичност, произведени без изключение в ЕС. Поднесени са в красива хартиена опаковка, която не вреди на околната среда и е 100% биоразградима.

Ние се ангажираме с опазването на природата и околната среда, като правим всичко по силите си, за да допринесем за повече отговорност и съпричастност в тази насока.

При всякакъв вид въпроси, ще се радваме да се свържете с нас на:

shop.blingbg@gmail.com